Nieuwbouw project Park Centraal

Park Centraal een prachtig project van circa 380 woningen aan de uiterste westrand van Tilburg. Het betreft een plan met een breed palet aan woningen in diversen prijscategorieën. Het bijzondere van dit plan is het centrale park dat het hart vormt van de wijk en loopt door de gehele lengte van het plangebied. Daardoor liggen alle woningen in de wijk aan of in directe relatie tot het park.

Het eerste deelgebied in ParkCentraal

Dit deelgebied is gelegen aan de Dalemdreef en de Soerendonklaan en bestaat uit 99 woningen. De verkoop hiervan vindt in twee fases plaats, eind oktober is de verkoop van fase 2 gestart.
Bekijk hier de volledige planning.

Woningaanbod fase 1

Met fase 1 is een begin gemaakt van een prachtige nieuwbouwwijk. Fase 1 bestaat uit 56 woningen van eengezinswoning tot twee-onder-een kapwoning. De woningen hebben een herkenbare jaren dertig architectuur, de aantrekkelijke buitenzijde vormt samen met de efficiënte indeling de perfecte combinatie. In fase 1 worden 44 koopwoningen gerealiseerd en naar verwachting 12 vrije sector huurwoningen. De bouw start naar verwachting eind 2017.

Fase 2 nu in verkoop!

De verkoop van fase 1 loopt voorspoedig en dat betekent ook dat gestart zijn met de verkoop van de 2e fase. We zijn verheugd je de plannen voor de deze nieuwe fase te kunnen presenteren. Deze tweede fase bestaat uit 37 koopwoningen en 6 vrije sector huurwoningen in verschillende woningtypes, van rijwoning tot riante twee-onder-een-kap woning (ook nul-op-de-meter). Je leest meer over fase 2 in de brochure en bekijk het hier het woningaanbod. Heb je een keuze kunnen maken? Schrijf je dan in op één of meerdere bouwnummers (de inschrijving sluit maandag 30 oktober om 12.00 uur).

Is Park Centraal uw nieuwe woonbestemming?

Heeft u interesse in een woning in Park Centraal? Neemt u dan contact op met de makelaars van Van de Water, zij zijn te bereiken op telefoonnummer (013) 595 29 52. U kunt uw interesse ook digitaal kenbaar maken. Dat kan door u te registreren als belangstellende. U ontvangt dan een e-mail met een link naar het digitale inschrijfformulier waar u uw woonvoorkeuren kunt aangeven.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Nikki Vermeeren
Van de Water Makelaars B.V.
Bredaseweg 368
5037 LG TILBURG
013 595 29 52
nieuwbouw@vandewatergroep.nl

Nikki Vermeeren

Saffira Schäeffer
Van de Water Makelaars B.V.
Bredaseweg 368
5037 LG TILBURG
013 595 29 52
nieuwbouw@vandewatergroep.nl

Saffira Schäeffer
Ligging van het project