Nieuwbouw project Park Centraal

Park Centraal een prachtig project van circa 380 woningen aan de uiterste westrand van Tilburg. Het betreft een plan met een breed palet aan woningen in diversen prijscategorieën. Het bijzondere van dit plan is het centrale park dat het hart vormt van de wijk en loopt door de gehele lengte van het plangebied. Daardoor liggen alle woningen in de wijk aan of in directe relatie tot het park.

Fase 3: verkoop gestart

Park Centraal groeit! De verkoopvoorbereidingen van een nieuwe fase in Park Centraal zijn afgerond en 1 juni is de verkoop gestart. Fase 3 bestaat uit 43 koopwoningen en 12 vrije sector huurwoningen. De meeste woningen hebben een herkenbare jaren dertig architectuur, de aantrekkelijke buitenzijde vormt samen met de efficiënte indeling de perfecte combinatie. Bekijk nu de brochure of bekijk het woningaanbod.

Fase 2: Bouw gestart voorjaar 2018

De verkoop van fase 2 is voorspoedig verlopen en dit betekent dat de bouw dit voorjaar is gestart. Deze tweede fase bestaat uit 37 koopwoningen en 6 vrije sector huurwoningen in verschillende woningtypes, van rijwoning tot riante twee-onder-een-kapwoning (ook nul-op-de-meter). Er zijn nog een aantal woningen te koop! Je leest meer over fase 2 in de brochure en bekijk het hier het woningaanbod.

Fase1: Eerste opleveringen najaar 2018

Na een vlotte bouw worden in fase 1 de eerste woningen opgeleverd. Fase 1 bestaat uit 56 woningen van eengezinswoning tot twee-onder-een kapwoning. In deze fase komen 44 koopwoningen gerealiseerd en 12 vrije sector huurwoningen. Benieuwd hoe Park Centraal eruit komt te zien? Neem dan eens een kijkje nabij de bouwplaats. Alle woningen uit deze fase zijn voor oplevering verkocht.

Park Centraal Tilburg “Wonen in Dalem West”
  • Park Centraal fase 1
  • Park Centraal fase 2 en 3

Is Park Centraal uw nieuwe woonbestemming?

Heb je interesse in een woning in Park Centraal? Neem dan contact op met de makelaars van Van de Water, zij zijn te bereiken op telefoonnummer (013) 595 29 52. Je kunt je interesse ook digitaal kenbaar maken. Dat kan door je te registreren als belangstellende.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Park Centraal, wonen in Dalem West”

Contactpersonen Park Centraal

Nikki Vermeeren
Van de Water Makelaars B.V.

Nikki Vermeeren

Saffira Schäeffer
Van de Water Makelaars B.V.

Saffira Schäeffer