Victor Meuwissen

Jouw woning compleet woonklaar bij oplevering? Aan jou de keuze!

In Park Centraal in Tilburg heb je de unieke mogelijkheid om je woning compleet woonklaar te laten opleveren door te kiezen voor één van de eigentijdse Woonsferen van Victor&Wonen. Op het moment dat je de sleutel krijgt, hoef je niet meer te klussen. Wij brengen dan een complete keuken, een luxere badkamer en toilet, maar ook wandkleuren en vloeren voor jou aan. Als je wilt, helpen we je daarnaast kiezen voor een indeling van elke verdieping die past bij jouw Leefwijze.

Victor&Wonen

In totaal kun je jouw eigen thuis creëren met vijf eigentijdse Woonsferen; vier zijn er ontworpen door Victor en één door de stylisten van vtwonen. Door te kiezen voor  Victor&Wonen kun je direct wonen en genieten van jouw nieuwe thuis. Geen eindeloze showroombezoeken, keuzestress of wekenlang klussen, maar met een paar slimme keuzes het huis creëren dat bij je past. Zodat je direct bij binnenkomst echt thuiskomt in je nieuwe thuis.

Welke Woonsfeer en Leefwijze passen bij jou?

Op de speciaal voor Park Centraal ontwikkelde Victor&Wonen website vind je alle voordelen en kenmerken van Victor&Wonen. Ontdek welke Woonsfeer en Leefwijze(n) bij jou en je gezin passen en laat je inspireren door de video’s en het blog van interieurdesigner Victor Meuwissen. Creëer daarna je eigen thuis in de handige online inspiratietool en deel jouw nieuwe thuis met je vrienden en familie. Herkennen ze jou in je ontwerp?

Voordelen Victor&Wonen

  • Direct kunnen wonen in een huis dat helemaal bij jou past!
  • Vele keuzemogelijkheden, creëer zelf je unieke thuis
  • Direct zekerheid van kosten
  • Geen bezoek meer aan meerdere showrooms
  • Niet meer klussen
Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Nikki Vermeeren
Van de Water Makelaardij O.z. Tilburg B.V.
Bredaseweg 368
5037 LG TILBURG
013 595 29 52
nieuwbouw@vandewatergroep.nl

Nikki Vermeeren

Saffira Schäeffer
Van de Water Makelaardij O.z. Tilburg B.V.
Bredaseweg 368
5037 LG TILBURG
013 595 29 52
nieuwbouw@vandewatergroep.nl

Saffira Schäeffer
Ligging van het project