Grasklokje | G semi bungalow

Deze geschakelde woningen met hun speelse indeling liggen aan de oostrand van het plan. Ze zijn er in twee uitvoeringen: met een brede voorzijde (G2k) of een brede tuinzijde (G1). Bij type Grasklokje kunt u kiezen voor een bad- en slaapkamer op de begane grond. Zo wordt het een ideale plek om samen oud te worden. 

De semi-bungalows hebben een standaard lengte van 10,02 meter en een breedte van 5,4 meter. De woningen beschikken over een 2e woonkamer, afhankelijk van de het type aan de voor- of achterzijde gelegen, waardoor de woning extra breed wordt, In beide gevallen beschikt u over een totale woonoppervlakte van ca. 120 vierkante meter en een tuin van minimaal 8.10 meter breed. De woonoppervlakte is verder uit te breiden met een uitbouw aan tuinzijde van 1,20 meter. Met het oog op de toekomst kunt u bij deze woning kiezen voor een bad- en slaapkamer op de begane grond, zodat u tot in lengte van dagen kunt genieten van uw nieuwe (t)huis. De eerste verdieping beschikt over 3 slaapkamers, een ruime badkamer en laundry-room. De woning heeft een heerlijke tuin op het westen met een houten berging. 

De semi-bungalows beschikken over een 2 parkeerplaatsen, bwnr. 53 en 54 hebben één parkeerplaats op eigen terrein en één parkeerplaats op het parkeerhof. Bwnr. 54 en 55 hebben twee parkeerplaatsen op het parkeerhof. In beide gevallen parkeert u uw auto altijd in de buurt van de woning. 
 
Bijzonder aan dit project is dat u ervoor kunt kiezen om uw nieuwe woning in Park Centraal compleet woonklaar te laten opleveren. Wij brengen dan een complete keuken, een luxere badkamer en toilet, maar ook wandkleuren en vloeren voor u aan. En we zorgen dat uw nieuwe huis wordt ingedeeld zoals u dat wilt. Door te kiezen voor een Woonsfeer en/of Leefwijze van Victor&Wonen kunt u direct wonen en genieten van uw nieuwe thuis. Benieuwd hoe het werkt? Klik hier     
 
Bijzonderheden
  • woonoppervlakte van ca. 120 m2
  • kaveloppervlakte van ca. 188 – 314 m2
  • mogelijkheid om te kiezen voor een slaap- en badkamer op de begane grond 
  • tuin op het westen
  • 3 slaapkamers op de 1e verdieping
  • diverse uitbreidings- en indelingsmogelijkheden via de Leefwijzen
De woningen worden standaard zonder keuken (casco) opgeleverd, door te kiezen voor een Leefwijze en/of Woonsfeer van Victor&Wonen heeft u de mogelijkheid uw keuken compleet woonklaar op te laten leveren in een indeling die past bij uw manier van leven.

Prijs

Eigenschappen

  • Alle woningen van dit type zijn verkocht.

Deel via:

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

Kavelkaart

  • Kavelkaart
  • Locatiekaart
X
+
-
Zoekopdracht Filteren

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Bereken uw hypotheek voor deze woning

Bereken Hypotheek

Stap 1 Hoeveel wil je lenen

 

Gewenste koopsom.

 

Hoeveel meerwerk wilt u meefinancieren.

Stap 2 Vul je inkomen in

 

Vul hier je bruto jaarsalaris in, inclusief vakantiegeld (meestal 8%). Je kunt dit zelf snel berekenen:
maandsalaris x 12 x 108%.

Vaste toeslagen (bijvoorbeeld ploegentoeslag) mag je hier bij optellen. Van variabele toeslagen (bijvoorbeeld winstuitkering, overwerk en provisie) mag je het gemiddelde bruto bedrag over de laatste 12 maanden (mits structureel) nemen.

Werk je zelfstandig? Vul dan de gemiddelde nettowinst van de afgelopen drie jaar in.

 

Het invullen van je leeftijd is van belang bij de berekening van de premie voor de (vaak verplichte) overlijdensrisicoverzekering. Deze premie bepaalt mede de hoogte van je maandlasten.

 

Als je wilt dat het inkomen van je partner ook wordt meegenomen in de berekening, kun je dat hier aangeven.

Stap 3 Andere lasten of inkomsten

 

Financiële verplichtingen kunnen invloed hebben op je maximale leenbedrag

Stap 4: Inbreng eigen middelen

 

Financiële meevallers kunnen invloed hebben op je maximale leenbedrag

“Park Centraal, wonen in Dalem West”

Contactpersonen Park Centraal

Nikki Vermeeren
Van de Water Makelaars B.V.

Nikki Vermeeren

Saffira Schäeffer
Van de Water Makelaars B.V.

Saffira Schäeffer