Egelantier | E twee-onder-een kap

Type Egelantier ligt op de zuidoosthoek van het plan. Deze grote twee-onder-een-kapwoningen bieden met gemak onderdak aan een groter gezin. Handig, maar vooral ook mooi zijn de woonkamer van maar liefst 8 meter breed en de grote, lichte leefkeuken beneden. Parkeren kan bij deze woningen op uw eigen oprit. En dan hebt u bij dit type ook nog eens een heerlijke tuin op het zuiden.
 
Via de fraaie entree van deze twee-onder-één-kapwoning komt u binnen in een ruime hal die toegang biedt naar de woonkamer. Eenmaal in de woonkamer gekomen ontdekt u de kwaliteit van de brede tuingerichte woonkamer met kamer en suite. De ruime leefkeuken is gelegen aan de voorzijde van de woning. Door de grote raamkozijnen van de erker beschikt de keuken over veel daglicht en haalt de woning de buitenbeleving naar binnen. In de basis beschikt deze riante twee-onder-een-kapwoning over ca. 159 vierkante meter woonoppervlak (breedte 8.10 m, lengte 11.2 m). De eerste verdieping beschikt over 3 ruime slaapkamers, een ruime badkamer en een aparte toilet. Voldoende ruimte dus voor iedereen! Via de vaste trap bereikt u de zolder die beschikt over een zee aan ruimte voor eventuele extra kamers. De zolder is standaard uitgerust met een dakvenster.


Parkeren doet u gewoon op eigen erf! De voortuinen zijn voorzien van een privé parkeerplaats waardoor u nooit meer hoeft te zoeken naar een parkeerplek. Daarnaast krijgen de woningen een tweede parkeerplaats op een nabijgelegen parkeerhof.

Bijzonder aan dit project is dat u ervoor kunt kiezen om uw nieuwe woning in Park Centraal compleet woonklaar te laten opleveren. Wij brengen dan een complete keuken, een luxere badkamer en toilet, maar ook wandkleuren en vloeren voor u aan. En we zorgen dat uw nieuwe huis wordt ingedeeld zoals u dat wilt. Door te kiezen voor een Woonsfeer en/of Leefwijze van Victor&Wonen kunt u direct wonen en genieten van uw nieuwe thuis. Benieuwd hoe het werkt? Klik hier 
  
Bijzonderheden
 • woonoppervlakte van ca. 160 m2
 • 8,10 meter breed en 11,2 meter diep
 • kaveloppervlakte van ca. 218 tot 285 m2
 • tuin op het zuiden
 • kamer en suite living
 • lichte leefkeuken met erker
 • 3 slaapkamers op de 1e verdieping
 • ruime badkamer inclusief tegelwerk en sanitair en separaat 2e toilet
 • diverse uitbreidings- en indelingsmogelijkheden via de Leefwijzen
 
De woningen worden standaard zonder keuken (casco) opgeleverd, door te kiezen voor een Leefwijze en/of Woonsfeer van Victor&Wonen heeft u de mogelijkheid uw keuken compleet woonklaar op te laten leveren in een indeling die past bij uw manier van leven.

Prijs

Eigenschappen

 • Alle woningen van dit type zijn verkocht.

Deel via:

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

Kavelkaart

 • Kavelkaart
 • Locatiekaart
X
+
-
Zoekopdracht Filteren

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Bereken uw hypotheek voor deze woning

Bereken Hypotheek

Stap 1 Hoeveel wil je lenen

 

Gewenste koopsom.

 

Hoeveel meerwerk wilt u meefinancieren.

Stap 2 Vul je inkomen in

 

Vul hier je bruto jaarsalaris in, inclusief vakantiegeld (meestal 8%). Je kunt dit zelf snel berekenen:
maandsalaris x 12 x 108%.

Vaste toeslagen (bijvoorbeeld ploegentoeslag) mag je hier bij optellen. Van variabele toeslagen (bijvoorbeeld winstuitkering, overwerk en provisie) mag je het gemiddelde bruto bedrag over de laatste 12 maanden (mits structureel) nemen.

Werk je zelfstandig? Vul dan de gemiddelde nettowinst van de afgelopen drie jaar in.

 

Het invullen van je leeftijd is van belang bij de berekening van de premie voor de (vaak verplichte) overlijdensrisicoverzekering. Deze premie bepaalt mede de hoogte van je maandlasten.

 

Als je wilt dat het inkomen van je partner ook wordt meegenomen in de berekening, kun je dat hier aangeven.

Stap 3 Andere lasten of inkomsten

 

Financiële verplichtingen kunnen invloed hebben op je maximale leenbedrag

Stap 4: Inbreng eigen middelen

 

Financiële meevallers kunnen invloed hebben op je maximale leenbedrag

“Park Centraal, wonen in Dalem West”

Contactpersonen Park Centraal

Nikki Vermeeren
Van de Water Makelaars B.V.

Nikki Vermeeren

Saffira Schäeffer
Van de Water Makelaars B.V.

Saffira Schäeffer