Start verkoop fase 4

Geplaatst op 02-10-2018

Online start verkoop van Park Centraal fase 4
Vrijdag 5 oktober a.s. vanaf 12:00 uur.

Het is bijna zover!
Op vrijdag 5 oktober a.s. om 12.00 uur start de online verkoop van 48 koopwoningen in fase 4 Park Centraal in Tilburg! Bij start verkoop ontvang je van ons een e-mail. Vanaf dat moment zijn de digitale verkoopbrochure, de prijslijst, de technische omschrijving en de verkoop- en optietekeningen beschikbaar. Ook staat vanaf dan aanvullende informatie over de woningen op de website. 

De inschrijving voor de woningen in het project Park Centraal fase 4 gaat via een online-inschrijfformulier. De link naar het inschrijfformulier vind je in de e-mail welke op vrijdag 5 oktober a.s. wordt verstuurd. In deze mail wordt de hele procedure toegelicht. Houd je mailbox in de gaten (en ook de spambox, het kan wel eens gebeuren dat de e-mail daarin belandt).

Je kunt vanaf dat moment inschrijven voor één of meerdere woningen van je voorkeur. De inschrijfperiode loopt tot maandag 15 oktober a.s. - 12.00 uur. Na het sluiten van de inschrijfperiode worden alle inschrijvingen van de belangstellenden verzameld waarna toewijzing plaatsvindt. 

Gevarieerd woningaanbod
In deze fase worden 48 comfortabele en duurzame koopwoningen gerealiseerd. Zo is er bijvoorbeeld vloerverwarming en -koeling aanwezig. Ook wordt er een warmtepomp geïnstalleerd en worden zonnepanelen aangebracht. Dat is goed voorbereid op de toekomst! 

Vertrouwde woningtypes als de rij- en hoekwoningen van het type Boterbloem, Campanula en Dotterbloem en de twee-onder-een-kapwoningen van het type Duinviool zijn weer opgenomen in het plan. Nieuw zijn de moderne twee-onder-een-kapwoningen van het type Ereprijs met riante woonkamer en Honingklaver met vrijstaande garage. 

  • Start verkoop fase 4

“Park Centraal, wonen in Dalem West”

Contactpersonen Park Centraal

Nikki Vermeeren
Van de Water Makelaars B.V.

Nikki Vermeeren

Daniëlle van Steen
Van de Water Makelaars B.V.

Daniëlle van Steen