aankondiging fase 5

Geplaatst op 01-03-2019

We zijn verheugd het woningaanbod in fase 5 aan je te kunnen presenteren! Deze vijfde fase bestaat uit 54 koopwoningen uitgevoerd in diverse woningtypes, van rijwoning tot riante twee-onder-een kapwoning met garage. Standaard comfortabel met vloerverwarming (en -koeling) en duurzaam door toepassing van een combiwarmtepomp en zonnepanelen. Alle woningen zijn gelegen in een groene parkomgeving.

Woningaanbod
Om je een idee te geven van de woningtypes, plattegronden, specifieke kenmerken en een prijsindicatie, verwijzen wij je naar de pagina woningaanbod.


impressie

De verwachting is dat begin april gestart wordt met de verkoop van de woningen in fase 5. Voor deze tijd ontvang je van ons een nieuwsbrief met meer informatie over de verkoopprocedure. Zodra de woningen in verkoop zijn kun je je inschrijven op één of meerdere bouwnummers.

Meer informatie
Wil je op voorhand al meer informatie over de verkoop van je huidige woning, de waarde van je woning of je financiële situatie? Neem contact op met onze makelaars, zij staan je graag te woord met advies en informatie.

  • aankondiging fase 5

“Park Centraal, wonen in Dalem West”

Contactpersonen Park Centraal

Nikki Vermeeren
Van de Water Makelaars B.V.

Nikki Vermeeren

Daniëlle van Steen
Van de Water Makelaars B.V.

Daniëlle van Steen