Online start verkoop Park Centraal fase 5

Geplaatst op 29-03-2019

Het is bijna zover!
Op donderdag 4 april a.s. om 12.00 uur start de online verkoop van 54 koopwoningen in fase 5 Park Centraal Tilburg! Vanaf dat moment zijn de digitale verkoopbrochure, de prijslijst, de technische omschrijving en de verkoop- en inspiratietekeningen beschikbaar. Ook staat vanaf dan aanvullende informatie over de woningen op de website.

De inschrijving voor de woningen in het project Park Centraal fase 5 gaat via een online-inschrijfformulier. Je kunt vanaf dat moment inschrijven voor één of meerdere woningen van je voorkeur. De inschrijfperiode loopt tot maandag 15 april a.s. 12.00 uur. Na het sluiten van de inschrijfperiode worden alle inschrijvingen van de belangstellenden verzameld waarna toewijzing plaatsvindt.

Gevarieerd woningaanbod
Stijlvolle woningen in jaren ’30 architectuur afgewisseld met een moderne stijl. Samen met de groene parkomgeving zorgt dit voor een fraai beeld, hier wil je wonen! Er is gekozen voor een grote variëteit aan woningtypen. De woonoppervlakte varieert tussen 110 m2 en 192 m2. Parkeren kan bij enkele woningen op eigen terrein of is slim opgelost in de vorm van parkeerhofjes. Erkers, garages, topgevels, alles komt voor in dit plan. In ieder geval worden alle woningen standaard comfortabel en duurzaam door de toepassing van een combiwarmtepomp, pv-panelen en vloerverwarming en -koeling. Dat is goed voorbereid op de toekomst! Bekijk alvast het woningaanbod in het plan.

  • Online start verkoop Park Centraal fase 5

“Park Centraal, wonen in Dalem West”

Contactpersonen Park Centraal

Nikki Vermeeren
Van de Water Makelaars B.V.

Nikki Vermeeren

Daniëlle van Steen
Van de Water Makelaars B.V.

Daniëlle van Steen