Nieuwsbrief start verkoop fase 6!

Geplaatst op 11-11-2019

Het is zover, de verkoop van de 22 woningen in Park Centraal fase 6 is gestart! Vanaf dit moment is het mogelijk om in te schrijven voor één of meerdere woningen van je voorkeur. Via onderstaande link wordt het inschrijfproces gestart.

Inschrijven voor de woningen in Park Centraal - fase 6 »  

De link brengt je naar een persoonlijke pagina op de website van Park Centraal waar de inschrijfprocedure verder wordt uitgelegd en hoe jij je definitief in kan schrijven voor een woning.

Heb je je al ingeschreven via de link dan is het niet nodig je nog een keer in te schrijven

Meer informatie
De verkoopdocumentatie wordt compleet online beschikbaar gesteld, o.a. met een mooie digitale verkoopbrochure. Hier vind je alle informatie over de woningen. Heb je na het doornemen nog vragen, bijvoorbeeld over de woningen, bouwtijd of de meerwerkopties?

Als je vragen hebt neem dan contact op met de makelaar.

Brochure Park Centraal fase 6
Een groot deel van de woningen heeft een jaren ’30 uitstraling maar er zijn ook twee woningen in het plan met een moderne stijl. Er is een ruime keuze uit rij- en hoekwoningen en twee-onder-een-kapwoningen. Diverse woningen wordt standaard uitgevoerd met een erker op de begane grond en/of een garage. Daarnaast zijn er diverse opties bedacht om de woning passend te maken aan jouw wensen. Standaard comfortabel en duurzaam dus goed voorbereid op de toekomst!

  Bekijk hier de digitale brochure »

 

Homestudios - Maak van je huis een thuis
Met de bij Homestudios beschikbare opties om de ruimtes van jouw woning aan te passen, breng je dit principe eenvoudig in de praktijk. Per verdieping kies je voor beschikbare opties die ruimte geven aan de dingen die je het liefst of het meest op die verdieping doet. Leven, praten, spelen, opbergen, genieten, rusten; met opties als een uitbouw, het samenvoegen van slaapkamers of een dakkapel tot je beschikking leg je zelf de accenten die het beste passen bij jouw manier van leven.

Online, op Mijn Homestudios ontdek je vanaf de start van de verkoop alle mogelijkheden om de ruimte(s) in jouw favoriete woning aan te passen.

  Stel hier je woning samen »  
  • Nieuwsbrief start verkoop fase 6!

“Park Centraal, wonen in Dalem West”

Contactpersonen Park Centraal

Nikki Vermeeren
Van de Water Makelaars B.V.

Nikki Vermeeren

Claudia Kranendonk
Van de Water Makelaars B.V.

Claudia Kranendonk