START VERKOOP - Het Groene Hof

Geplaatst op 05-03-2020

Op donderdag 5 maart a.s. start de online verkoop van de nieuwbouwwoningen in Het Groene Hof in Tilburg. Stijlvolle woningen in jaren ’30 architectuur afgewisseld met een moderne stijl. Samen met de groene parkomgeving zorgt dit voor een fraai beeld, hier wil je wonen! Prachtige witte gevels met een donkere plint en donkere kozijnen geven een fantastisch straatbeeld. Het bijzondere van dit plan is het grote park dat het hart van de wijk vormt. Het totale aanbod van woningen in Het Groene Hof bestaat uit 34 koopwoningen: 22 twee-onder-een-kapwoningen en 12 rij- en hoekwoningen.

Het Groene Hof AI

Alle woningen zijn standaard comfortabel en duurzaam door de toepassing van een combiwarmtepomp, pv-panelen en vloerverwarming en -koeling. Dat is écht goed voorbereid op de toekomst!

het Groene Hof - impressie

Planning
Op donderdag 5 maart a.s. presenteren wij online de woningen van Het Groene Hof. Hierbij is meer informatie over de woningtypes beschikbaar inclusief de woningplattegronden, artist impressions en verkoopdocumentatie. Vanaf dat moment is het mogelijk om in te schrijven voor één of meerdere woningen.

Op donderdag 12 maart a.s. ben je van harte welkom op de Meet & Greet voor Het Groene Hof om nader kennis te maken met het plan. Alle betrokken partijen zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

Datum:
Donderdag 12 maart a.s.

Locatie:
Basisschool De Boemerang
Rijperkerkstraat 2, Tilburg

Tijdstip:
17:00 – 19:00 uur

  • START VERKOOP - Het Groene Hof

“Park Centraal, wonen in Dalem West”

Contactpersonen Park Centraal

Nikki Vermeeren
Van de Water Makelaars B.V.

Nikki Vermeeren

Claudia Kranendonk
Van de Water Makelaars B.V.

Claudia Kranendonk