De verkoop van fase 1 start vrijdag 16 juni

Geplaatst op 12-06-2017

Aankondiging start verkoop Park Centraal + website Woonsferen online
Vrijdag 16 juni start de verkoop van de 1e fase in Park Centraal, een hoogwaardige nieuwe woonwijk in jaren dertig stijl in de Reeshof. In deze nieuwsbrief meer over de start verkoop, de Meet & Greet en verkoopprocedure. Benieuwd hoe u uw woning compleet woonklaar kunt laten leveren? De speciale website met de woonsferen en leefwijzen van Victor & Wonen is nu online.

16 juni - Online start verkoop
Het is bijna zover, over ruim één week starten we met de verkoop van de eerste 44 woningen in Park Centraal. Vrijdag 16 juni ontvangen alle belangstellenden van ons een mail met de link naar de verkoopdocumentatie en het online inschrijfformulier. Vanaf dit moment is het mogelijk om u in te schrijven op één of meerdere bouwnummers.

imperssie 1

Verder in deze nieuwsbrief leest u meer over de verkoopprocedure. Op www.woneninparkcentraal.nl is sinds enkele weken de planpresentatie van de 1 e fase te zien. Hierin presenteren we het woningaanbod per type in de eerste fase met een prijsindicatie*. Heeft u al een favoriet woningtype?

*Uw doorgegeven interesse op een woningtype is nog geen inschrijving voor de start verkoop.

Meet & Greet
De verkoopdocumentatie wordt compleet online beschikbaar gesteld, o.a. met een mooie digitale verkoopbrochure. Hier vindt u alle informatie over de woningen. Heeft u na het doornemen nog vragen, bijvoorbeeld over de woningen, bouwtijd of de meerwerkopties of vragen over de financiering? Dan nodigen we u graag uit voor de Meet & Greet voor Park Centraal, dit moment vindt plaats na de start verkoop.

SAVE THE DATE – MEET & GREET PARK CENTRAAL
Datum: dinsdag 20 juni
Tijdstip: 17.00 – 19.00 uur
De locatie volgt 16 juni met de verkoopstukken


Wat kunt u verwachten tijdens de Meet & Greet? U kunt samen met de makelaars van van de Water en woonadviseurs van de BAM de plattegronden doornemen. Bekijk de gevelstenen en het tegelwerk van het sanitair. Er is een map beschikbaar met afbeeldingen van het sanitair. Heeft u vragen over de financiering? De hypotheekadviseur is er om uw vragen te beantwoorden. Ook is het mogelijk om tijdens speeddates samen met het team van Woon-o-loog Victor Meuwissen het huis te creëren dat past bij jouw manier van leven.

AM kiest voor digitale verkoopbrochures, er is geen print verkoopbrochure beschikbaar

Website woonsferen en leefwijzen online: creëer je eigen thuis in Park Centraal
De beleving van 'Thuis' is voor iedereen anders en toch herkennen we het allemaal. Thuis is onmiskenbaar wie u bent, maar een nieuw huis heeft dat allemaal nog niet. Om u te helpen uw nieuwe thuis te creëren, ontwikkelde Woon-o-loog Victor Meuwissen samen met BAM Wonen Victor&Wonen; eigentijdse Woonsferen en Leefwijzen waarmee we u graag inspireren om uw nieuwe huis tot leven te brengen.

Nieuwsgierig naar hoe u van uw nieuwe huis in Park Centraal uw eigen thuis kan maken? Kijk dan alvast naar de mogelijkheden op de speciale website www.ditismijnthuis.nl/parkcentraal

imperssie 2

Verkoopprocedure
We informeren u graag alvast over de verkoopprocedure voor de 1 e fase.

De verkoop start op vrijdag 16 juni aanstaande om 17.00 uur. Vanaf dan is de brochure, de prijslijst en alle overige relevante informatie uitsluitend online beschikbaar op de website www.woneninparkcentraal.nl

U kunt zich inschrijven voor een specifieke woning/bouwnummer van uw voorkeur. Dit gaat middels een online inschrijfformulier. Hiervoor krijgt u automatisch een email toegestuurd op 16 juni aanstaande.

De inschrijftermijn eindigt maandag 26 juni om 12.00 uur. Toewijzing vindt plaats op basis van voorkeuren (indien nodig kan het zijn dat er geloot gaat worden). We proberen een optimale verdeling van de kavels te krijgen. Om zoveel mogelijk kans te maken op een woning is het raadzaam meerdere voorkeuren aan te geven.

Na toewijzing worden de toegewezen kandidaten uitgenodigd voor een verkoopgesprek bij Van de Water makelaardij, voorafgaand zal een vrijblijvend gesprek met een financieel adviseur plaatsvinden.

Na het verkoopgesprek krijgen kandidaten een optie. Hierna volgt de beslissing tot aankoop van de woning. Aankoop is altijd onder de ontbindende voorwaarden van financiering.

Indien kandidaten afzien van aankoop, volgt een afspraak met een reserve kandidaat.

Het is dus niet mogelijk om nu al een optie te nemen op één van de woningen. Deze worden verstrekt na inschrijving.

Na de aankoop van de woning wordt u uitgenodigd door de woonadviseur van de BAM, zij begeleiden u bij het meer-/minderwerktraject en kunnen u alles vertellen over de Woonsferen en Leefstijlen.

“Park Centraal, wonen in Dalem West”

Contactpersonen Park Centraal

Nikki Vermeeren
Van de Water Makelaars B.V.

Nikki Vermeeren

Daniëlle van Steen
Van de Water Makelaars B.V.

Daniëlle van Steen