Nieuwsbrief September – verkoop verloopt voorspoedig, nog enkele woningen te koop

Geplaatst op 26-09-2017

Nog enkele woningen te koop!

Het actuele woningaanbod vindt u terug op de website.  Zo is er nog een semi-bungalow beschikbaar waar u met een woon- en slaapprogramma op de begane grond kunt wonen. Of gaat u voorkeur uit naar type Dotterbloem, deze royale herenhuizen zijn ontworpen voor gezinnen die graag de ruimte hebben en op zoek zijn naar comfort.  De standaard lengte bedraagt maar liefst 11,2 meter waardoor uw woning in basis beschikt over een extra groot woonoppervlakte van ca 160 m2. Optioneel kunt u daarnaast kiezen voor een uitbouw van 1,2 meter. De eerste verdieping beschikt maar liefst over vier grote slaapkamers, een royale badkamer en een luxe separaat toilet. De woningen worden standaard uitgevoerd met een dakkapel ,  op deze verdieping vindt u volop ruimte voor eventueel extra kamers.

Klik hier voor de beschikbare woningen

Koopsommen vanaf € 269.500 v.o.n.

Via de website kunt u zich inschrijven op de beschikbare woningen (of als reserve kandidaat voor één van de woningen). Liever telefonisch contact, u kunt uiteraard ook contact opnemen de makelaars van Van de Water.

Woningtype Dotterbloem

Start werkzaamheden op locatie

Begin september is de Gemeente Tilburg gestart met de werkzaamheden op locatie. De skatebaan is inmiddels verwijderd en er is een start gemaakt met de aanleg van de (geluids)wal aan de zijde van de Burgemeester Letschertweg en Dalemdreef. De komende periode wordt het gebied bouwrijp gemaakt, ook worden de contouren van het park inclusief hoogteverschillen aangelegd.  De verwachting is dat de bouw eind dit jaar start, de bouw van de woningen is in handen van BAM Wonen.

“Park Centraal, wonen in Dalem West”

Contactpersonen Park Centraal

Nikki Vermeeren
Van de Water Makelaars B.V.

Nikki Vermeeren

Daniëlle van Steen
Van de Water Makelaars B.V.

Daniëlle van Steen