Nieuwsbrief Februari - Start bouw fase 2

Geplaatst op 23-02-2018

Ben je onlangs nog langs de bouwplaats van Park Centraal gereden? De bouw van fase 1 is hier in volle gang. Alle palen zijn in de grond geschroefd en ook de funderingen zijn gelegd. De komende weken volgt de tunnelbekisting waarmee de wanden en verdiepingsvloer in één stort worden gerealiseerd. Ook de wal langs het plan wordt afgerond met het plaatsen van het scherm op de wal. De contouren van het park zijn al duidelijk zichtbaar. Park Centraal groeit, het is nu wachten op de lente en het eerste groen.


Start bouw fase 2
We zijn blij te kunnen melden dat ook in fase 2 het voorverkooppercentage van 70% is behaald en de omgevingsvergunning door de gemeente Tilburg is verstrekt. We verwachten dat de omgevingsvergunning tweede helft maart de onherroepelijke status krijgt. Naar verwachting wordt er nog in april gestart met de bouwwerkzaamheden van fase 2.

Verkoopstand fase 1 en 2
De verkoop van fase 1 en 2 loopt zeer voorspoedig. Momenteel staan alle woningen onder optie. Het kan gebeuren dat een woning die nu onder optie staat nog beschikbaar komt. Het actuele aanbod vind je op de websitewww.woneninparkcentraal.nl onder het tabblad woningaanbod. Heb je belangstelling in een woning? Neem dan contact op met Nikki Vermeeren of Saffira Schäeffer van Van de Water makelaars, zij zijn te bereiken op telefoonnummer (013) 595 29 52. Je kunt je interesse ook digitaal kenbaar maken. Dit kan door het digitale inschrijfformulier in te vullen dat je eerder per mail hebt ontvangen. Heb je de mail niet ontvangen? Registreer je dan nogmaals als belangstellende, je ontvangt de e-mail met een link naar het digitale inschrijfformulier waar je je woonvoorkeuren kunt aangeven.

Woning uitgelicht: Comfortabele semi-bungalow

Bouwnummer 5 | Zeer royaal herenhuis

Deze geschakelde woningen met speelse indeling hebben een zonnige tuin op het westen. Bij dit woningtype kun je kiezen voor een bad- en slaapkamer op de begane grond. Zo wordt het een ideale plek om samen oud te worden. Prijzen vanaf €269.500,- v.o.n.

Volg Park Centraal ook via Facebook
Op de Facebookpagina Park Centraal vind je meer informatie over Park Centraal, je leest er interviews en leuke (woon)tips. Ook plaatsen we er regelmatig foto's van de voortgang van de bouw.

  • Nieuwsbrief Februari - Start bouw fase 2

“Park Centraal, wonen in Dalem West”

Contactpersonen Park Centraal

Nikki Vermeeren
Van de Water Makelaars B.V.

Nikki Vermeeren

Daniëlle van Steen
Van de Water Makelaars B.V.

Daniëlle van Steen