Nieuwbouw project Park Centraal

Park Centraal, een prachtig project van circa 380 woningen aan de uiterste westrand van Tilburg. Het betreft een plan met een breed palet aan woningen in diversen prijscategorieën. Het bijzondere van dit plan is het centrale park dat het hart vormt van de wijk en loopt door de gehele lengte van het plangebied. Daardoor liggen alle woningen in de wijk aan of in directe relatie tot het park.

Fase 4: Verkoop gestart!

Deelgebied 2 wordt uitgebreid! De verkoopvoorbereidingen zijn afgerond en hier de verkoop gestart van fase 4. Dit project bestaat uit 48 koopwoningen. Ook komen er 12 vrije sector huurwoningen. De meeste woningen hebben een herkenbare jaren dertig architectuur, de aantrekkelijke buitenzijde vormt samen met de efficiënte indeling de perfecte combinatie. Bekijk het woningaanbod.

Fase 3: Alle woningen voor start bouw verkocht.

Fase 3 bestaat uit 43 koopwoningen en 12 vrije sector huurwoningen. Ook hier is gekozen voor fraai ontworpen woningen in jaren ’30 of moderne architectuur. De meeste woningen zijn gelegen aan groene lanen, een singel of het centrale park. Alle woningen in fase 3 zijn voor start bouw verkocht. De bouw start over een paar maanden.

Fase 2: Bouw gestart voorjaar 2018

De verkoop van fase 2 is voorspoedig verlopen en dit betekent dat de bouw dit voorjaar is gestart. Deze tweede fase bestaat uit 37 koopwoningen en 6 vrije sector huurwoningen in verschillende woningtypes, van rijwoning tot riante twee-onder-een-kapwoning (ook nul-op-de-meter). Alle woningen in fase 2 zijn verkocht.

Fase1: Eerste opleveringen najaar 2018

Na een vlotte bouw worden in fase 1 de eerste woningen opgeleverd. Fase 1 bestaat uit 56 woningen van eengezinswoning tot twee-onder-een kapwoning. In deze fase komen 44 koopwoningen gerealiseerd en 12 vrije sector huurwoningen. Benieuwd hoe Park Centraal eruit komt te zien? Neem dan eens een kijkje nabij de bouwplaats. Alle woningen uit deze fase zijn voor oplevering verkocht.

Park Centraal Tilburg “Wonen in Dalem West”
  • Park Centraal fase 1
  • Park Centraal fase 2 en 3

Is Park Centraal uw nieuwe woonbestemming?

Heb je interesse in een woning in Park Centraal? Neem dan contact op met de makelaars van Van de Water, zij zijn te bereiken op telefoonnummer (013) 595 29 52. Je kunt je interesse ook digitaal kenbaar maken. Dat kan door je te registreren als belangstellende.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Park Centraal, wonen in Dalem West”

Contactpersonen Park Centraal

Nikki Vermeeren
Van de Water Makelaars B.V.

Nikki Vermeeren

Saffira Schäeffer
Van de Water Makelaars B.V.

Saffira Schäeffer

Daniëlle van Steen
Van de Water Makelaars B.V.

Daniëlle van Steen