Nieuwbouw project Park Centraal

Park Centraal, een prachtig project van circa 380 woningen aan de uiterste westrand van Tilburg. Het betreft een plan met een breed palet aan woningen in diversen prijscategorieën. Het bijzondere van dit plan is het centrale park dat het hart vormt van de wijk en loopt door de gehele lengte van het plangebied. Daardoor liggen alle woningen in de wijk aan of in directe relatie tot het park.

Fase 5: Verkoop gestart

Op donderdag 4 april 2019 is de verkoop gestart van 54 woningen in fase 5. Geef hier je voorkeur door!

Fase 4: Nog enkele woningen te koop. Start bouw april 2019

Deelgebied 2 wordt uitgebreid! De verkoop is gestart van fase 4. Dit project bestaat uit 48 koopwoningen. Ook komen er 12 vrije sector huurwoningen. De meeste woningen hebben een herkenbare jaren dertig architectuur, de aantrekkelijke buitenzijde vormt samen met de efficiënte indeling de perfecte combinatie. Nog slechts een aantal woningen te koop! Bekijk het woningaanbod.

Fase 3: Bouw gestart

Fase 3 bestaat uit 43 koopwoningen en 12 vrije sector huurwoningen. Ook hier is gekozen voor fraai ontworpen woningen in jaren ’30 of moderne architectuur. De meeste woningen zijn gelegen aan groene lanen, een singel of het centrale park. Alle woningen in fase 3 zijn voor start bouw verkocht. De bouw is begin 2019 gestart.

Fase 2: Oplevering gestart

Oplevering gestart.

Fase1: Opgeleverd

Alle woningen uit deze fase zijn opgeleverd.

Park Centraal Tilburg “Wonen in Dalem West”
  • Park Centraal fase 1
  • Park Centraal fase 2 en 3

Is Park Centraal uw nieuwe woonbestemming?

Heb je interesse in een woning in Park Centraal? Neem dan contact op met de makelaars van Van de Water, zij zijn te bereiken op telefoonnummer (013) 595 29 52. Je kunt je interesse ook digitaal kenbaar maken. Dat kan door je te registreren als belangstellende.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Park Centraal, wonen in Dalem West”

Contactpersonen Park Centraal

Nikki Vermeeren
Van de Water Makelaars B.V.

Nikki Vermeeren

Daniëlle van Steen
Van de Water Makelaars B.V.

Daniëlle van Steen