Woningaanbod Het Groene Hof

Park Centraal is volop in ontwikkeling. De woningen van Het Groene Hof zijn de laatste en meest bijzonder in het totale plan. Er worden 34 woningen gerealiseerd. Prachtige witte gevels met een donkere plint en dito kozijnen geven een fantastisch straatbeeld. Hier komen fraaie twee-onder-een-kapwoningen en grote herenhuizen op grote kavels. De meeste twee-onder-een-kapwoningen hebben een fraaie erker aan de voorzijde en een zij-entree. In deze combinatie ontstaat bijvoorbeeld een prachtige leefkeuken met ruim zicht over het centrale groene park. Ook in vrijstaande garages en parkeren op eigen terrein is voorzien. Daarnaast worden er parkeerhoven gemaakt met parkeerplaatsen in eigendom en voor openbaar gebruik.

De tuinen zijn royaal en de ruime opzet zorgt voor transparantie tussen de woningen en woonblokken. Auto’s zijn hier te gast, volop ruimte voor kinderen om te spelen. .

Alle woningen zijn standaard comfortabel en duurzaam door de toepassing van een combiwarmtepomp, pv-panelen en vloerverwarming en -koeling. Dat is goed voorbereid op de toekomst! Interesse? Schrijf je hier in!

Kies je favoriet, hier voelt iedereen zich thuis!

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Park Centraal Tilburg “Wonen in Dalem West”

Kavelkaart

  • Kavelkaart
  • Locatiekaart
X
+
-
Filter Filter   slide

Aanbod

Woningcategorie

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

“Park Centraal, wonen in Dalem West”

Contactpersonen Park Centraal

Nikki Vermeeren
Van de Water Makelaars B.V.

Nikki Vermeeren

Claudia Kranendonk
Van de Water Makelaars B.V.

Claudia Kranendonk